КЕТО

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
14-дневна програма

Включи се БЕЗПЛАТНО

С натискането на бутона се съгласяваш с общите условия, посочени най-долу на страницата

Тренирай с мен

КЕТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
14 дни

Здравей! Аз съм Георги и съм част от екипа на Кето Ориентиран. Тренирай с мен в новото ни онлайн предизвикателство, предназначено за хора, които искат да започнат кето хранене или се хранят по този начин. Ще ти покажа ефективни упражнения за цялото тяло, които може лесно да изпълняваш от СВОЯ ДОМ.

Програмата и упражненията са структурирани по такъв начин, че да дадат трайни и здравословни резултати, а тялото ти да влезе в най-добрата форма.

Е, ще се включиш ли?

за кого е подходящо

мъже и жени

кето-ориентирани

Предизвикателството съдържа хранене + тренировки. Рецептите, които присъстват в режима са изцяло съобразени с кетогенното хранене.

начинаещи

Предизвикателството е подходящо за хора, които никога не са спортували или са, но за кратък период от време.

искат да отслабнат

Програмата в изготвена за бързо и здравословно влизане във форма. Хранене с балансиран прием на калории, с високо съдържание на мазнини и ниско на въглехидрати.

средно напреднали

Програмата е подходяща и за хора с опит в спорта и диетичното хранене, които искат да подобрят резултатите си и да надградят своите постижения.

КЕТО-ХРАНЕНЕ: Какво представлява?

Кетогенната диета (КЕТО ДИЕТА) е нисковъглехидратна, високомазнинна диета, която помага за изгарянето на телесните мазнини и за регулиране на теглото. От нея има много ползи – загуба на тегло, повече енергия, здраве и работоспособност.

Какво е КЕТО диета, как работи и какви резултати може да очаквате, прочетете в пълния наръчник за начинаещи.

Какво ще получиш?

Тренировъчна програма

Ежедневна тренировъчна програма с доказано ефективни упражнения, изготвена от сертифициран инструктор.

Хранителен режим

Дневно меню с описание на всяко хранене, богато на разнообразие и с нисък прием на въглехидрати.

Достъп до затворена група

Всеки, който се включи в предизвикателството, ще получи достъп до специална FB група, където ще споделяме съвети и ще се подкрепяме.

Ваучер за пазаруване

С отстъпка от нашия сайт, където може да поръчаш препоръчания за предизвикателството продукти.

Включи се сега

БЕЗПЛАТНО Е!

С натискането на бутона се съгласяваш с общите условия, посочени най-долу на страницата

Какво представлява

Предизвикателството представлява ежедневна графика, която ще качваме в нашите профили във Facebook и Instagram. Включвайки се в предизвикателството, ти ще получиш пряк достъп до всеки ден от него.

Как да участвам

С кликване върху бутона ще бъдеш пренасочен към Facebook Messenger, където ще изпращаме всеки ден от изпитанието. Може да се включиш и като следиш нашите страници, където ще споделяме ежедневно.

Общи условия

Кето ориентиран, юридическото лице, което го представлява и всеки друг упълномощен представител на уеб сайта не носят отговорност за грешки, неточна информация или действия, предприети в следствие на изпълнение на предизвикателството. Режимът и тренировъчната програма са универсално изготвени от лице със сертификат, а не индивидуално създадени за всеки участник. Ето защо резултатите зависят от физическата подготовка, нивото на охраненост и настоящото състояние на организма и могат да бъдат различни при всеки участник. Не носим отговорност за настъпили неблагоприятно здравословни последици, имуществени и неимуществени вреди и е изключена възможността за търсене на отговорност от автора на предизвикателството или негов представител, както и от дружеството. Програмата няма за цел да дава медицински съвети или да лекува. Задължение на всяко лице е да се обърне към лекар преди започването на каквато и да е тренировъчна или хранителна програма. 

Количка
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00 лв.
Continue Shopping
0